Afhold jeres konference på Kystvejens Konferencecenter

En konference er ofte en vigtig begivenhed for en virksomhed eller forening, når den endelig afholdes, og så skal der selvfølgelig være så lidt som overhovedet muligt, der står i vejen for, at det forløber som det skal og at alting til konferencen bliver en succes.

 

En af de helt store praktiske spørgsmål vedrørende planlægningen af en konference er selvfølgelig  omgivelserne. Der skal først og fremmest gerne være gode og store lokaler, der kan huse jer alle sammen. Derudover må det selvfølgelig også rigtig gerne ligge centralt og lettilgængeligt for mange af de besøgende, og sidst, men ikke mindst, skal de naturlige omgivelser også være i orden, så der er plads og mulighed for lige at gå udenfor og trække en smule luft under konferencen.

 

Alt dette har et sted såsom Kystvejens Konferencecenter forstået til fulde. Det er i sandhed et sted, der kan lægge lokaler til selv jeres mest ambitiøse konference. Konferencecenteret er placeret i Djursland (Midtjylland / Østjylland) og der er derfor ikke langt til hverken Aarhus eller Randers. Konferencecenteret er derfor dejligt centralt placeret, og det vil derfor aldrig være et problem at få deltagerne med dertil, når i afholder konference.

Hold jeres konference i de rette omgivelser

Derudover har de forstået at gøre deres lokaler store og flotte samtidig med, at de er så praktisk indrettet, at man aldrig mangler noget, når det kommer til den nødvendige teknik. Alt bliver stillet til rådighed lige fra projektor til mikrofoner. Desuden er de enormt stolte af den moderne, om end hyggelige indretning, der hersker i stort set alle centerets lokaler.

Ydermere er der ingen mangel på lokaler eller plads. De kan prale af 9 store mødesale med højt til loftet samt en masse mindre lokaler, til hvis I på et tidspunkt skal sprede jer og holde individuelle møder. Alle lokalerne er nemlig forbundet af fine gange, så man nemt kan bevæge sig derimellem, og det er også muligt bare at slå sig ned i en af de utallige hyggekroge på de lange gange. Alt i alt råder Kystvejens Konferencecenter dog over 13.000 kvadratmeter i lokaler, og der bør derfor være plads til alt, hvad I kunne ønske jer at afholde.

 

Slutteligt er konferencecenteret også dejligt naturskønt placeret. Kigger man ud af de store vinduer, vil man ofte få øje på grøn skov, og der er rig mulighed for at tage en pause i blandt grønne blade go fuglefløjt. Man kan også arrangere gåture i det omgivende landskab eller bare trække en mundfuld frisk luft mellem to taler.

 

Få afgang til nogle af de bedste konferencefaciliteter

I kraft af alt det førnævnte er Kystvejen Konferencecenter et rigtig populært sted at holde konference, og det har da også fået fire stjerner som konferencecenter. De kan tilbyde alt fra gode rammer til teknisk hjælp og en central placering, så der aldrig er langt fra stationen eller lufthavnen.