Innovative Asics leverer håndboldsko i særklasse

asics håndbold sko

En stor udvikling de senere år

I gennem de sidste mange år er der sket en markant udvikling indenfor håndboldsko været igennem en utrolig udvikling og dette har haft betydning for, at udøverne kan spille håndbold hurtigere og mere effektivt. Det er nu muligt at ændre nutidens håndboldsko god til at absorbere stød. For kun ti år tidligere fandtes der stort set nul stødabsorbering i håndboldsko, derfor var det ligefrem ikke praktisable at træne og spille lige som man gør nu om dage, da fysikken ikke har haft godt af det på   sigt.Når det drejer sig om håndboldsko er sikkerheden også blevet betydeligt bedre i løbet af de sidste år, det beror på at adskillige udøvere   begyndte at bruge løbesko, eftersom de ønskede mere stødabsorberende sko til håndbold. Desværre er sko til løb ikke lavet til voldsomme sideskift og af denne grund erhvervede mange sig skader i ankler og knæ, af den årsag at skoen var for høj i sålen og da den var for ustabil. Der er der nu kommet en løsning på, så overdelen på håndboldsko nu er enormt stabil og sikre foden mere fast mod sålen, så du afskæres fra at rutsje rundt og at foden kommer ud over bunden hvis man må lave sideskift.

asics håndbold sko
asics håndbold sko

Asics har medvirket til en stor del af denne udvikling

Gennem de sidste 3 år har det asiatiske firmas håndboldsko skiftet karakter og den meget bløde bund der oprindeligt skabte hjørnestenen for innovationen af fodtøj til håndbold er nu ændret ud med en marginalt kraftigere bund. Denne udvikling sker i anerkendelse af at en for blød sål giver mindre tilfredsstillende reaktionstid og uanseelig stabilitet. essensen i absorberingen er, at den Gel der befinder sig i det bagerste af foden og forfoden er den samme, dog er selve bunden er lavet marginalt hårdere. Denne karakteristik spænder udmærket i tråd med de andre mærker på markedet for fodtøj til håndbold. Der er åbnet op for at affinde sig med erkendelsen af, at det vigtigste er at fodtøjet udøver maksimalt såfremt fodtøjet bruges med mest muligt pres og undgår at skoen skal mærkes voldsomt blød når køberen prøver fodtøjet på i butikken. Dette karaktertræk viser, at Asicskontinuerligt kultiverer og tilpasser sine håndboldsko i overensstemmelse med innovationen af håndbold. Anerkendt som en del af verdens mest influente producenter af fodtøj til håndbold er Asics ikke til at overse.  Gennem en årrække har Asics kanaliseret forfinelsen af fodtøj til håndbold og denne strømning forventes at kontinuere.

Nyskabelse inden for håndboldsko

Det innovative firma fremstiller sko og fodtøj til næsten hver eneste motionsform på jorden har formået at iværksætte en mindre nyskabelse på markedet for håndboldsko. Det var den japanske fabrikants fodtøj til håndbold, der var de første på jorden, der formåede at tilbyde stødabsorbering og på samme tid stabilitet. Tidligere var fodtøj til håndbold nemlig kun en lav sko med en gummibund, der ikke lavede mærker på underlaget i hallen. Asics selskab snuppede stødabsorberingen som firmaet gør brug af i deres sko til løb og bragte den med over i deres} håndboldsko, samtidig bevarede virksomheden sålen rimelig lille således fodtøjet undgik at blive for slingrende. Der var på dette tidspunkt en trend over mod at gøre brug af løbesko til at dyrke i, fordi den forhøjede træningsmængde påbegyndte at stille vildere og vildere forventninger til spillernes fysiske formåen. problematikken bestod dog i at et fodtøj til løb er lige lovlig høj i sålen sammenlignet med de vendinger man anvender som håndboldspiller. Dette endte op med at der kom mange flere skader og af den grund besluttede Asics at kombinere firmaets Gel stødabsorbering med en knap så voldsom bund og fandt på den måde den magiske formel til at lave high performance håndboldsko.

 

Læs mere om Asics håndboldsko på sport-net.dk: Asics håndboldsko