Sådan kan du tage et hurtig lån

Der kan være mange situationer, hvor du kan stå og mangle nogle penge hurtigt. Det kan være, at du glemte, at du skal betale penge til studieturen eller skiferien. Så er der ikke tid til at vente på, at du får løn igen. Så kan det være en god ide at tage et hurtig lån. Hurtig lånene er forbrugslån, som du får udbetalt i løbet af meget kort tid. Du får også hurtigt svar på, om du kan få lånet. På Moneybanker kan du sammenligne de forskellige hurtig lån.

Angiv din alder ved hurtig lån

Der er mange låneudbydere, der stiller krav om, at du skal have en bestemt alder. Det kan 21 eller 23 år. Der er ikke nogen bestemt grund til aldersgrænsen andet end, at låneudbyderne tror, at du er mere moden, når du har nået en vis alder.

På Moneybanker kan du angive, hvor gammel du er, og dermed kun få vist de lån, der er relevante for dig. Hvis du er under 21 år, er det sikkert ikke så mange, men så ved du, hvad du har med at gøre med.

Angiv hvor stort et hurtig lån, du har brug for

19Når du bruger Moneybanker, er det også en god ide at angive, hvor stort et lån du har brug for. Det gør, at du kan snævre feltet af lån yderligere ind. Hvis du har brug for et hurtig lån på 5.000 kroner, vil det typisk være nemt nok at finde en låneudbyder. Hvis du vil have et lån på 400.000 kroner, bliver det nok lidt sværere. Men det er ikke umuligt. Specielt ikke, hvis du er over 23 år og har et arbejde. Hvis du har fundet et lille sommerhus, men ikke kan låne pengene i banken, kan det være en god ide at tage et hurtig lån.