Sorte sokker ser altid rene ud!

Jamen hejsa alle i gode mennesker herinde på denne fede blog – jeg håber lige at i har haft en god nat som man siger og i er klar til at komme i gang med en ny uge da det jo er mandag i dag ikke sandt.

Nå men det er alt sammen fint for jeg skal lige ned og vaske mit tøj og jeg har en del Sorte sokker som jeg skal have vasket ellers har jeg intet at tage på i morgen og det er ikke sjovt når det er så koldt som det hér lige nu er det er der ikke nogen som er interesseret i vel ?

happy-sock-2-pack-black

Nej men det kan altsammen nok gå man skal bare sørge for at man passer sine pligter som at vaske sit tøj.

Nu er det lige ved at være sommer og jeg glæder mig meget til det for jeg skal en tur hjem til DK og det er lige ved at være 4 pr siden jeg har været hjemme og det er altså meget lang tid synes jeg og hvad synes i selv ?

Jeg har en del at gøre i dag men det gør ikke noget for jeg har hjemme arbejde som jeg kan hygge mig med og selv bestemme hvornår jeg vil arbejde bare jeg holder min Deadline i morgen inden kl 24

Nu er det ved at være tid for mig at jeg skal have en god frokost så jeg vil til at løbe

Hav en suåer duper god dag alle sammen

og god uge