Bolighandel en masse – er det en boligboble?

Hej Walbaum’ere!

Mit spørgsmål til forum’et i aften :

Når boligmarkedet eksploderer og man gennemfører den ene bolighandel efter den anden, er der så tale om en boligboble? Og er der grund til at være nervøs over alle de boliger der er til salg?

Jeg spørger, fordi det blev kaldt en boligboble sidste gang, der blev gennemført så mange bolighandler. Den var kendetegnet ved umotiveret stigende priser, men det endte jo med at priserne faldt og at ingen efterfølgende havde lyst til at lave en bolighandel. Det blev forbandet svært at komme af med sin bolig.

Sådan er det heldigvis ikke nu.  Mæglerne siger at boligerne går som varmt brød, også her i Egtved! Og selv Nationalbanken har sagt, at den negative rente medfører en næsten unormal aktivitet på lånemarkedet. Derfor går jeg og overvejer: Skal jeg sælge min bolig inden dette sker igen?

Skriv gerne hvis I har kommentarer til ovenstående. Tak!

SKAL du sælge – så FORØG dine forudsætninger for at lave en bolighandel

Boligboble eller ej så handler det som sælger om at få sit hus solgt, hvis man beslutter sig for at sælge – man vil ikke have ens hus parkeret hos mægleren når det endelig er til salg. Man skal jo videre i livet.

Derfor behøver man en ejendomsmægler, der ikke blot kender det lokale boligmarked og husene i netop dit boligområde, men som også har flere års erfaring og ved, hvordan man sælger ejendomme på en konstruktiv måde – det gør det nemmere at opnå den rigtige pris.

Og uanset om man sælger i Egtved eller Esbjerg, er det vigtigt, at man laver aftaler, der giver den størst mulige tryghed når man endelig laver en ejendomshandel. Der er masser af faldgruber i en bolighandel – fald ikke i!

Børge Bek-Lager