En dejlig forlænget weekend med massage

Så er det efterhånden to ugers tid siden, at konen og jeg tog en forlænget weekend til Hovedstaden, hvor vi rigtig skulle forkæles.

Højdepunktet på hele turen må være, da vi fik en ordenlig dejlig omgang massage. Det var også det vi havde glædet os mest til (læs mit tidligere indlæg), og jeg kan kun fortælle, at det i hvert fald ikke skuffede. Det er så sjældent at jeg har fået massage før, men jeg kan godt lige love jer for, at jeg var så dejlig mør bagefter. Altså ikke mør på en dårlig måde, men mør på sådan en rigtig behagelig måde, men den følelse kender I garanteret, hvis I har prøvet at få sådan en god omgang massage før.

Ellers var der bare en masse hyggelige ting, som vi fik set der i weekenden. Et andet højdepunkt var rundetårn. Tro det eller ej, men jeg havde faktisk aldrig været oppe i runde tårn før. Det kan godt anbefales.

Jeg håber I nyder at læse med, for jeg kommer nok med endnu en update, som jeg ikke lige kunne nå at få med her i indlægget. Vi ses!