Jeg har fået etableret kontakt til et tømrerfirma

Hej alle. Jeg håber, at I har det rigtig godt, for jeg går selv og har det som blommen i et æg. Det har jeg primært fordi, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil lave lidt om på min tilværelse, så jeg investerer en masse tid i at arbejde lige for tiden. Jeg laver konstruktive ting, da jeg har fået øjnene op for, at det er noget, som jeg bliver nødt til at gøre her i mine yngre år, for at kunne få det hele til at køre rundt, når jeg bliver ældre. Og det er jo simpelthen så fantastisk, at det er svært at beskrive – det føles i hvert fald godt.

 

670px-Become-a-Carpenter-Step-13

 

Nå, men jeg har lidt forskellige planer med huset, så derfor har jeg kontaktet et tømrerfirma fra Årslev, som kan komme og hjælpe mig, og det er noget, som jeg ser rigtig meget frem til. Jeg skal nemlig have lavet en hems, og det bliver ikke noget større arbejde, men jeg glæder mig dog til at se, hvordan det kommer til at se ud. Det bliver så godt, og jeg kan slet ikke vente.

Ellers nyder jeg bare tilværelsen – og jeg nyder i høj grad, at jeg er ved at have godt styr på det hele. Det betyder meget for mig, og det er jo noget, som jeg virkelig går meget op i nu her. Det har alt mit fokus, og jeg har også måtte give slip på et par gamle venner, for deres vaner hænger stadig ved, og dem kan jeg desværre ikke dele længere.