Fandt tøj fra Danefæ på udsalg

Hey derude!

Så er der ikke længe til at vi endnu en gang kan holde os en dejlig forlænget weekend. Det er rigtig dejligt, og det er i hvert fald også lige det, som jeg har brug for her i denne stressede tid på arbejdet. Det er altid lige den her tid på året, hvor det er rigtig stramt med arbejdet, for der er totalt knald på, og så kan det godt være lidt svært at holde hovedet koldt.

Har heldigvis også lidt gode nyheder, for jeg har nemlig fundet en side, hvor man kan købe Danefæ på udsalg, se her. Det er ungernes yndlingsmærke, så der bør være mulighed for at finde nogle gode tilbud, som jeg kan tage med hjem til de små dejlige. Håber de bliver glad for denne lille overraskelse, som jeg har planlagt.

Her i den forlængede weekend har vi planlagt en lille tur ud af byen. Vi skal over på dejlige Fanø og slappe lidt af. Ungerne og jeg glæder os utroligt meget til, at vi kan komme over og lede efter rav. Det er vores lille ting, som vi altid gør, når vi har chancen. Det er så super hyggeligt og afslappende at lede efter rav. Hunden er også helt pjattet med det, for den elsker jo at komme ud lege på stranden og ved vandet. Glæder mig til at se hvordan vejret bliver. Det bliver forhåbentligt ikke så slemt, at vi ikke kan komme afsted.

Vi ses snart herinde på bloggen igen.