Vil have en ordenlig tur med massage i København

Goddag og rigtig mange gange velkommen på bloggen.

Så er konen og jeg endelig ved at have styr på vores lille forlængede weekend til København, som begynder i morgen. Vi har haft en lille smule travlt, for vi har ikke rigtig fået planlagt noget før i dag. Jeg har også lige haft lidt travlt med at finde ud af noget massage, som jeg gerne vil overraske konen med. Hun fik en del massage da vi var i Asien på ferie, hvilket hun ikke rigtig havde prøvet før, og hun har snakket om det lige siden. Det er bare sådan en dejlig omgang wellness massage hun kan lide, så det er ikke noget hvor det gør nas. Nå, men det skulle jeg have ordnet, så jeg har været igang med at prøve at finde et godt sted. Det er så smart med internettet nu, for så kan man jo hurtigt finde ud af hvilke steder, som folk anbefaler. Et af de steder der blevet anbefalet med massage i København er MassageKompagniet, så det regner jeg med at det bliver. Kunne ikke nå at booke tid i dag, så jeg håber på at de har plads til et lille par her i weekenden.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få en god omgang massage igen. Der er nu ikke noget der kan afslappe mig så meget som massage, og jeg føler virkelig at jeg har brug for det her i ferien.

Håber virkelig at I alle sammen nyder godt at det gode vejr, som vi endelig har fået. Det er sådan rigtig sommer nu.